LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Saltele din latex

Confort moderat, construcție care facilitează circulația aerului și suport anatomic pentru coloana vertebrală - puteți avea toate acestea datorită saltelelor din latex. Descoperiți când merită să optați pentru astfel de modele!

 

Cum să recunoști o saltea cu latex?

Latexul este tot mai popular datorită rezistenței sale. Salteaua cu latex la suprafață poate fi întâlnită, de exemplu, ca o completare a versiunilor cu arcuri împachetate individual. Stratul suplimentar prelungește durabilitatea produsului și îl îmbogățește cu proprietăți antialergice.

Sunt sănătoase saltelele din latex?

Persoanele alergice și cele cu pielea sensibilă trebuie să acorde o atenție deosebită alegerii suprafeței de dormit. Aici pot veni în ajutor saltelele din latex, care reduc riscul de alergii. Ele elimină eficient transpirația, astfel încât în interiorul lor nu se acumulează bacterii și ciuperci. Produsele asigură, de asemenea, o circulație optimă a aerului, permițându-vă să mențineți igiena adecvată a saltelei la suprafață.

Saltea din latex natural - alegerea iubitorilor de natură

Suprafețele de dormit fabricate din latex natural au fost concepute pentru cei mai exigenti utilizatori. Acestea conțin în principal materiale provenite din natură. Această soluție vă permite să beneficiați la maximum de proprietățile unei saltele din latex și spumă. De la acest tip de saltea vă puteți aștepta la:

  • reducerea vibrațiilor generate de cealaltă persoană
  • adaptarea la poziția corpului în timpul somnului
  • sprijinirea fiecărui element al coloanei vertebrale
  • proprietăți antialergice

Descoperiți oferta noastră și aflați care model vă îndeplinește așteptările.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium