LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Săli cu spumă pentru copii

Căutați o saltea pentru copil, dar nu știți ce să alegeți? Descoperiți saltelele cu spumă, pe care le puteți adapta preferințelor și cerințelor micuțului dvs. Alegeți dintre produsele create special pentru cei mai mici!

Cu ce tip de umplutură să alegeți o saltea cu spumă?

Gama extinsă de saltele cu spumă pentru copii face dificilă alegerea uneia singure. Prin urmare, merită să comparați avantajele și posibilitățile lor pentru a potrivi modelul preferințelor dvs. În oferta noastră veți găsi cele mai populare versiuni ale produselor, cum ar fi cele cu spumă de înaltă densitate - această combinație garantează elasticitatea și flexibilitatea saltelei. Pentru copil, acest lucru înseamnă confort în somn, poziționare liberă a corpului și suport maxim pentru coloana vertebrală.

Cu spumă de latex - vă pasă de longevitatea produsului?

Atunci versiunile cu spumă de latex sunt pentru dvs.! Acestea sunt cunoscute pentru rezistența lor și, în plus, absoarb umiditatea. Astfel, aveți certitudinea că micuțul dvs. doarme într-un mediu liber de acarieni și bacterii. Cu spumă termoelastică - au proprietăți ortopedice și antialergice. Sunt un suport pentru coloana vertebrală a copilului, nu se deformează și își mențin forma inițială de-a lungul anilor. Aceasta este o soluție pentru cei care caută un produs care să ofere relaxare și destindere.

Saltele cu spumă - pentru copii cu nevoi diferite

Diversitatea este caracteristica de bază a saltelelor cu spumă pentru copii. În această categorie există modele cu diferite niveluri de fermitate și dimensiuni. Versiunile alese susțin dezvoltarea copilului, îngrijesc coloana vertebrală și îl protejează de alergeni. Astfel, produsele satisfac chiar și cele mai exigente nevoi ale micuților.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium