LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele

Saltele - confortul somnului tău

Fiecare persoană ar trebui să doarmă aproximativ 8 ore pe zi pentru sănătatea lor. Acest lucru înseamnă că petrecem aproximativ 1/3 din viața noastră dormind. Somnul are efecte regenerative și este esențial pentru organism. Un somn liniștit, lipsit de tensiuni și disconfort, este extrem de important pentru sănătatea noastră. De aceea, condițiile adecvate sunt atât de importante: un pat confortabil, cu o saltea perfect adaptată nevoilor tale. Asigurarea acestora este necesară încă din primele zile ale vieții.

Oferind paturi excelente, știm că acestea nu sunt complete fără să fie echipate cu saltele adecvate. Din acest motiv, ne-am asigurat să oferim o varietate bogată de saltele de diferite tipuri, destinate pentru pătuțurile de copii, pentru copii, adolescenți și adulți. Diversele materiale și combinațiile lor gândite permit obținerea de saltele confortabile și durabile.

Ne preocupăm de calitatea înaltă a produselor noastre, alegem doar cele mai bune materiale. Spuma poliuretanică, latexul, cocosul, arcurile împachetate individual și bonell, precum și spuma termoelastică modernă, sunt foarte practice și igienice, asigurând suport adecvat și confort în timpul somnului.

Selectarea fermității saltelei

Pe lângă preferințele personale, trebuie să luăm în considerare și alte aspecte atunci când selectăm fermitatea saltelei. Putem lua în considerare salteaua pe care o avem deja și să determinăm dacă ne simțim relaxați dimineața când ne ridicăm din pat, fără dureri și plini de energie. Dacă da, merită să alegem o saltea nouă cu proprietăți similare. În plus, recomandările medicale și aspectele legate de sănătate sunt importante.

Saltelele ferme sunt potrivite pentru persoanele mai grele, precum și pentru tinerii care nu au probleme cu coloana vertebrală. Gradul mediu este cel mai universal și va fi confortabil pentru majoritatea oamenilor. Persoanele în vârstă, precum și cele care se confruntă cu probleme în zona spatelui sau a șoldurilor ar trebui să aleagă saltelele moi. O soluție interesantă pentru persoanele care au nevoie de o bună adaptare la corp, dar preferă saltele mai ferme, este stratul de spumă termoelastică.

Saltele în serviciul sănătății

Sprijinul coloanei vertebrale și relaxarea mușchilor în timpul somnului nu sunt singurele funcții de sănătate ale saltelei. În timpul somnului, reglarea termică adecvată este extrem de importantă. Pielea trebuie să respire pentru a nu se supraîncălzi și pentru ca organismul să nu transpire. Un organism supraîncălzit nu se va regenera corespunzător în timpul somnului. Saltelele de calitate, atât pentru copii, cât și pentru adulți, asigură un flux bun de aer și sunt echipate cu huse respirabile. Igiena, hipoalergenicitatea și siguranța sunt asigurate de posibilitatea spălării huselor la mașină, la o temperatură care distruge microbii de minim 60°C.

O selecție mare de saltele confortabile

Oferta noastră include o varietate mare de saltele excelente, destinate copiilor, adolescenților și adulților, cu diferite aranjamente de straturi, dimensiuni și fermități. Spuma este o soluție economică, de bază, care oferă un somn confortabil și liniștit. Utilizăm exclusiv spumă poliuretanică avansată din punct de vedere tehnologic: elastică și respirabilă. Arcurile sunt durabile și fiabile. Latexul se caracterizează prin o excelentă elasticitate punctiformă, adică nu transferă vibrații și se adaptează la forma corpului. Spuma termoelastică este un strat care oferă un suport excelent exact acolo unde este necesar.

Majoritatea modelelor prezentate de noi sunt duble față, adică ambele părți sunt suprafețe utile. Unele dintre ele prezintă diferite grade de fermitate pe fiecare parte. Cu siguranță fiecare persoană va găsi în această categorie o saltea ideală pentru ei și pentru cei dragi, adaptată nevoilor, posibilităților financiare și dimensiunilor patului. Pentru fiecare model de pat din oferta noastră, puteți alege o saltea confortabilă, de înaltă calitate.

Pentru a elimina orice îndoială, ne-am asigurat că fiecare dintre saltelele noastre este descris în detaliu, astfel încât să puteți afla parametrii și proprietățile acestora. Sperăm că o ofertă atât de diversificată vă va permite să găsiți exact ceea ce căutați și că alegerea dvs. va fi perfectă. În caz de îndoială, puteți să ne contactați și vom găsi împreună soluția perfectă pentru dvs.!

Ce saltea să alegi pentru tine?

Saltele cu arcuri

Saltelele cu arcuri sunt cel mai des ales tip de saltele în Polonia. Se remarcă prin rezistența excelentă la deformări și confort. Sunt elastice, suportă diverse greutăți și amortizează zgomotele asociate cu schimbarea poziției în timpul somnului. Caută o saltea cu cât mai multe arcuri pe m², deoarece acest lucru garantează mai multe puncte stabile de sprijin. Saltelele cu arcuri apar în mai multe tipuri, astfel încât fiecare să poată alege pe cel potrivit pentru nevoile lor.

Saltele cu arcuri bonell

Sunt construite din arcuri individuale cu o formă inovatoare, care nu au buzunare. Cu toate acestea, în salteaua Bonell, toate arcurile sunt interdependente, motiv pentru care sunt recomandate în special pentru paturi de o singură persoană.

Saltele cu arcuri pocket

În acest tip de saltea, fiecare arc este plasat într-un buzunar propriu. În plus, au aceeași diametru și formă spirală. Ce înseamnă asta în practică? Fiecare arc funcționează independent de celelalte, astfel că saltelele pocket sunt recomandate în special cuplurilor, deoarece mișcările partenerului care doarme alături de tine sunt insesizabile.

Saltele cu arcuri multipocket

Aceasta este o versiune „îmbunătățită” a saltelei pocket, dar cu un număr mai mare de arcuri (fiecare plasat separat). Acest tip de saltea oferă o adaptare maximă la curbele și poziția corpului, permițând persoanei care doarme să se relaxeze complet și să se regenereze. Salteaua multipocket este o adevărată binecuvântare pentru mușchi, deoarece îi eliberează și nu îi obligă să muncească pentru a menține corpul într-o poziție adecvată și confortabilă.

Saltele din spumă

Se bucură de o popularitate constantă de ani de zile. Asta se datorează în parte faptului că se adaptează perfect la forma corpului și oferă o senzație de suport corespunzător siluetei în timpul somnului. Odată considerate ca o opțiune nu prea bună datorită suportului slab al coloanei vertebrale. Cu toate acestea, saltelele din spumă de astăzi sunt fabricate cu tehnologii noi și umpluturi inovatoare, permițându-le să fie utilizate fără teama de a afecta coloana vertebrală și sănătatea. Pe lângă aceasta, beneficiile lor includ și prețul atrăgător și disponibilitatea în mai multe opțiuni. În plus, este o alegere excelentă pentru cei care iubesc căldura, deoarece spuma îmbrățișează corpul și generează multă căldură. Cum să nu plătiți prea mult, bucurându-vă în același timp de o saltea de înaltă calitate? A legeți una fabricată din materialul potrivit pentru dvs.

Saltele din spumă termoelastică

Aceasta este de obicei tipul care apare cel mai des în saltelele pentru copii și adolescenți, dar și în variantele pentru adulți. Oferă suport optim pentru toate zonele corpului, ajutând la evitarea durerilor de spate, inclusiv în zona lombară și cervicală.

Saltele din spumă de latex

O opțiune foarte elastică și care se adaptează bine la forma corpului. Permite un flux liber de sânge, datorită oferirii unui suport corespunzător și reducerea presiunii. Excelent pentru persoanele bolnave care necesită să stea întinse, cu răni de presiune. Dar și pentru toți cei care se confruntă cu probleme de spate. Este, de asemenea, o opțiune excelentă și cea mai bună pentru alergici. Latexul este un material antiseptic, de la care ciupercile și bacteriile stau departe – deci este igienic. Aparține materialelor deosebit de rezistente și rezistente la uzură.

Saltele din cocos

Aceasta este cea mai naturală și ecologică variantă de saltea. Sunt compuse dintr-un strat de fibră de nucă de cocos, care de obicei se combină și cu spumă sau cu arcuri. Salteaua din cocos este o alegere excelentă pentru alergici și persoane cu pielea sensibilă și delicată. Totul datorită proprietăților hipoalergenice ale nucii de cocos. Va fi, de asemenea, o lovitură de 10 pentru cei care se confruntă cu transpirația excesivă, deoarece umplerea cu nucă de cocos o elimină. Cu toate acestea, pentru a menține o astfel de saltea proaspătă, trebuie să o aerisiți în mod regulat.

Saltele premium

Ce distinge saltelele premium de celelalte? În primul rând, materialele și componente de cea mai bună calitate utilizate în ele, combinațiile lor armonioase și perfect alese, adesea și zonațiile, adică sprijinul în locurile critice. Deci, dacă vă așteptați ceva mai mult de la o saltea, aveți nevoi speciale și niciunul dintre cele până acum nu v-a plăcut, secțiunea premium va fi perfectă pentru dvs.

La ce să fiți atenți atunci când alegeți o saltea pentru dvs.?

Materialul din care este făcută salteaua

După ce ați citit descrierile de mai sus, poate v-ați clarificat care dintre ele este cel mai bun pentru dvs. Cu toate acestea, rețineți că, adesea, salteaua este alcătuită din mai multe straturi, care pot afecta confortul de utilizare, tăria, ventilația, etc. Prin urmare, citiți cu atenție descrierea saltelei care vă interesează, iar dacă nu sunteți sigur dacă este potrivit pentru dvs., sau dacă vă balansați între câteva modele, contactați-ne. Consilierii noștri sunt bucuroși să vă sfătuiască și să vă rezolve orice îndoieli.

Tăria saltelei

Ar trebui să o alegeți nu numai în funcție de preferințele personale și confort, ci și în funcție de greutatea persoanei care va folosi salteaua. Dacă sunteți supraponderal, alegeți una cu o tărie de cel puțin H3 sau chiar H4. Aveți în vedere și capacitatea maximă de încărcare a modelului specific, adesea descrisă de producător.

Ce saltea să alegi pentru cuplu?

Dacă dormiți cu un partener care are complet preferințe diferite în ceea ce privește salteaua, nu există nimic care să vă împiedice să cumpărați 2 modele separate, individuale, cu parametri diferiți. Un cadru de pat bun este suficient pentru ca saltelele să nu se miște. Dacă, totuși, vă temeți de asta, există opțiunea de a așeza deasupra unui strat subțire de saltea pentru acoperire. Datorită acestei soluții, nu trebuie să faceți compromisuri și să dormiți pe o suprafață incomodă.

Cum să alegeți o saltea potrivită pentru rama patului?

Ar trebui să rețineți că nu fiecare tip de saltea se potrivește cu toate ramele de pat. O alegere greșită poate afecta proprietățile sale, deformarea și uzura mai rapidă. De exemplu, saltelele din spumă nu sunt potrivite pentru ramele rigide, deoarece aceasta afectează forma lor și confortul somnului. Alegeți întotdeauna salteaua potrivită pentru rama de pat și invers.

Huse pentru saltele

Ar trebui să cumpărați o saltea cu o husă detașabilă, pe care o puteți spăla în orice moment. Este o garanție a igienei, a curățeniei și a confortului utilizării.

Prețul

Nu întotdeauna prețul este sinonim cu calitatea. Cea mai scumpă saltea nu este întotdeauna cea mai bună, iar cea mai ieftină nu este întotdeauna cea mai proastă. Ar trebui să alegeți salteaua în funcție de nevoile dvs. și nu în funcție de prețul său. Cu toate acestea, evitați ofertele prea ieftine, pentru că, de obicei, sunt saltele cu materiale și componentele de calitate slabă.

Concluzia este: alegerea unei saltele ar trebui să fie realizată cu mare atenție și conștiință. Consultați descrierile, revizuirile altor clienți, dar nu vă pierdeți prea mult timp analizând – timpul trece, somnul, odihna și sănătatea sunt lucruri prea importante.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium