LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele

Politica de confidențialitate

 

Informații generale

Politica de Confidențialitate a fost dezvoltată pe baza cerințelor Regulamentului 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare: "GDPR"), și în special articolelor 13 și 14 din GDPR care stabilesc obligațiile de informare ale operatorului, precum și reglementările naționale privind protecția datelor cu caracter personal. Datele personale (datele) sunt orice informație despre o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană vizată). O persoană identificabilă este o persoană fizică care poate fi identificată, direct sau indirect, din informații precum numele și prenumele, numărul de identificare, date de localizare și alte informații care permit identificarea sau unul sau mai mulți factori specifici identității fizice, fiziologice, genetice, mentale, economice, culturale sau sociale ale persoanei fizice. Datele personale includ adresa de e-mail a unei persoane, numărul de telefon, informații biometrice (de exemplu, amprente), date de localizare, adresa IP, informații despre sănătate, convingeri religioase, numărul de asigurare socială și starea civilă. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care sunt utilizate datele dvs. personale și ce drepturi aveți în legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale de către Administrator. Vă rugăm să citiți conținutul acestei Politici.

1. Cine este Administratorul datelor dvs. personale?

Administratorul datelor personale este Cezary Siwik, care desfășoară activități sub numele: "LANO MEBLE" SIWIK CEZARY, ID TVA: 6190013551, REGON: 100363308 (denumit în continuare: "Administrator"); Administratorul poate fi contactat la "Lano Meble" Siwik Cezary, Tyble 43C, 98-420 Sokolniki sau prin e-mail: biuro@lanomeble.pl

2. Categorii de date personale procesate de Administrator.

Administratorul procesează date personale legate de identificarea persoanei dvs., verificarea identității dvs., care include, în special, numele și prenumele, adresa de reședință/adresa de livrare/adresa de afaceri/adresa înregistrată (dacă este diferită de adresa de livrare), adresa de e-mail, numărul de telefon, denumirea companiei, numărul de identificare fiscală (acest lucru se aplică clienților care nu sunt consumatori).

3. Administratorul efectuează prelucrarea automată a datelor?

Datele personale pot fi prelucrate de către Administrator într-un mod automatizat, inclusiv prin profilare, constând în crearea de oferte de produse personalizate disponibile în sortimentul magazinului LanoMeble.pl, prezentându-le pe site, inclusiv în cadrele de recomandare a produselor, precum și trimiterea acestora în mesaje de marketing (în cazul consimțământului voluntar al clientului) de către Administrator, care poate influența semnificativ clientul, permițându-i să achiziționeze produse la prețurile menționate în ofertă.

4. Scopul, domeniul, perioada și baza legală pentru prelucrarea datelor personale.

Scopul, domeniul, perioada și baza legală a prelucrării datelor personale de către Administrator sunt legate de activitățile întreprinse de persoana vizată în Magazinul Online. În consecință, Administratorul poate prelucra datele personale în următoarele scopuri, domenii, perioade și baze legale:

  • pentru a încheia și executa un contract pentru furnizarea unui Serviciu Electronic sau pentru a întreprinde acțiuni la cererea persoanei vizate înainte de încheierea contractului (Articolul 6(1)(b) GDPR). Datele vor fi stocate pentru perioada necesară pentru a executa, rezilia sau altfel expira contractul încheiat. Domeniul datelor personale prelucrate: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon de contact, adresa de livrare (strada, numărul casei, numărul apartamentului, orașul, țara, adresa rezidențială/de afaceri/adresa înregistrată (dacă este diferită de adresa de livrare)). Pentru clienții care nu sunt consumatori, Administratorul poate procesa, de asemenea, date personale sub forma denumirii companiei și numărului de identificare fiscală. Acest domeniu poate fi modificat, în special dacă există o colectare personală a livrării;
  • îndeplinirea obligației legale a Administratorului în legătură cu îndeplinirea comenzii, inclusiv procesul de reclamație și obligațiile contabile și fiscale (Articolul 6(1)(c) GDPR). Administratorul prelucrează datele furnizate în legătură cu plasarea unei comenzi pentru perioada necesară îndeplinirii acesteia, inclusiv decontarea contractului încheiat și obligațiile care decurg din acesta, inclusiv obligațiile contabile și fiscale. Domeniul datelor personale prelucrate: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, adresa de reședință/afaceri/site, numărul de identificare fiscală;
  • pentru a stabili, afirma sau apăra pretenții în proceduri judiciare, administrative sau alte proceduri legale care pot fi ridicate de sau împotriva Administratorului (Articolul 6(1)(f) GDPR). Datele personale sunt păstrate în scopul investigării sau apărării împotriva posibilelor pretenții pentru perioada de prescripție prevăzută de lege. Domeniul datelor prelucrate: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon de contact, adresa de livrare (strada, numărul casei, numărul apartamentului, orașul, orașul, țara, adresa rezidențială/de afaceri/adresa înregistrată (dacă este diferită de adresa de livrare)). Pentru clienții care nu sunt consumatori, Administratorul poate procesa, de asemenea, date personale sub forma denumirii companiei și numărului de identificare fiscală;
  • comunicare în legătură cu o solicitare făcută către Administrator sub forma unui e-mail sau a unui apel telefonic (Articolul 6(1)(b) și (f) GDPR). Datele personale furnizate în legătură cu o solicitare vor fi prelucrate pe durata interesului legal legitim al Administratorului, care este legat de îndeplinirea solicitării făcute de persoana vizată, inclusiv furnizarea unui răspuns. Domeniul datelor prelucrate: adresa de e-mail, numărul de telefon și datele furnizate în formular;
  • contactul cu clientul în legătură cu plasarea unei comenzi telefonice efectuate la cererea persoanei vizate (Articolul 6(1)(b) și (f) GDPR). Datele personale sunt prelucrate până la finalizarea comunicării telefonice cu clientul. Domeniul datelor prelucrate: numărul de telefon și datele furnizate în timpul apelului;
  • activități de marketing, marketing direct, inclusiv trimiterea de informații comerciale prin mijloace electronice - dacă a fost acordat consimțământul (Articolul 6(1)(f) GDPR). Datele personale vor fi stocate pentru perioada existenței interesului legitim urmărit de Administrator, dar nu mai mult decât până când persoana vizată ridică o obiecție sau pentru perioada existenței interesului legitim al Administratorului. Domeniul prelucrării datelor: numele, adresa de e-mail;

5. De unde obținem datele dvs. personale?

Datele personale sunt obținute de la persoana vizată.

6. Cu cine putem împărtăși datele dvs. personale?

Destinatarul datelor înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, entitatea sau alt organism căruia îi sunt dezvăluite datele cu caracter personal, indiferent dacă este sau nu o parte terță (partea terță înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritatea publică, entitatea sau organismul, altul decât persoana vizată, administratorul, procesatorul sau persoanele care, sub autoritatea administratorului sau procesatorului, pot prelucra datele personale). Cu toate acestea, autoritățile publice care pot primi date personale în contextul unei proceduri specifice în conformitate cu legislația Uniunii sau a statului membru nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de către aceste autorități publice trebuie să fie în conformitate cu legislația privind protecția datelor aplicabilă conform scopurilor prelucrării. Partajarea constituie un transfer de date cu caracter personal către un destinatar care decide asupra scopurilor și mijloacelor de prelucrare a acestora.

Destinatarii datelor personale furnizate vor fi:

  • Poczta Polska Spółka Akcyjna cu sediul în Varșovia (00-940) la ul. Rodziny Hiszpańskich 8, ID TVA: 525-000-73-13, KRS: 0000334972,
  • furnizorii de comenzi plasate în Magazinul Online.

7. Cui putem încredința datele dvs. personale?

Procesatorul înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, entitate sau alt organism care prelucrează date cu caracter personal în numele administratorului. În cazul încredințării datelor, procesatorul primește datele personale pe baza unui acord de încredințare încheiat cu operatorul.

Administratorul folosește/poate folosi serviciile furnizorilor externi, în special astfel de entități care:

  • asistă în recuperarea creanțelor;
  • furnizează servicii contabile Administratorului;
  • furnizează servicii juridice legate de activitatea Administratorului;
  • furnizează servicii IT legate de activitatea Administratorului, inclusiv servicii de găzduire;
  • furnizorii de instrumente de analiză a site-urilor web;
  • entități care furnizează servicii pentru a ajuta Administratorul în desfășurarea activităților de marketing;
  • entități care prelucrează date personale în numele Administratorului.

În același timp, astfel de entități prelucrează datele pe baza unui acord cu Administratorul și doar conform instrucțiunilor Administratorului.

8. Datele personale sunt transferate într-o țară terță sau către o organizație internațională?

Administratorul nu transferă datele personale într-o țară terță sau către o organizație internațională.

9. Ce drepturi aveți în legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale?

Persoana vizată are dreptul de a:

  • avea acces la date, inclusiv confirmarea prelucrării acestora, de a primi o copie a datelor și informații despre prelucrarea acestora;
  • rectifica datele inexacte sau solicita completarea datelor incomplete;
  • solicita ștergerea imediată a datelor în cazul în care:
    • datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau altfel prelucrate;
    • persoana vizată și-a retras consimțământul pentru prelucrarea datelor personale care este baza prelucrării datelor și nu există o altă bază legală pentru prelucrarea datelor;
    • persoana vizată a obiectat prelucrării datelor personale;
    • datele personale sunt prelucrate ilegal;
    • datele personale trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală;
  • solicita restricționarea prelucrării datelor în cazul în care:
    • datele sunt incorecte - până când sunt verificate;
    • prelucrarea este ilegală și solicitantul se opune ștergerii acesteia;
    • Administratorul nu mai are nevoie de date, iar solicitantul are nevoie de date pentru stabilirea, investigarea și apărarea pretențiilor;
    • persoana vizată a obiectat prelucrării datelor, până când se stabilește dacă motivele legitime din partea administratorului prevalează asupra motivelor pentru obiecție;
  • portabilitatea datelor, inclusiv primirea acestora într-un format structurat, lizibil automat sau solicitarea ca acestea să fie trimise către un alt administrator, în cazul în care sunt îndeplinite următoarele condiții cumulative:
    • prelucrarea este efectuată pe baza unui acord încheiat cu persoana vizată sau pe baza consimțământului acordat de persoana vizată,
    • prelucrarea este efectuată prin mijloace automatizate;
  • depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă persoana vizată consideră că prelucrarea datelor personale care o privesc încalcă reglementările GDPR; autoritatea de supraveghere este:

Președintele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, 010336 București, România

Telefon: +40 318 059 211

Fax: +40 318 059 212

Email: anspdcp@dataprotection.ro

în cazul în care prelucrarea datelor personale se bazează pe consimțământul dvs., aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului dvs. nu afectează compatibilitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului dvs. înainte de retragerea acestuia cu legea aplicabilă;

  • obiectați prelucrării datelor dvs. în scopul intereselor legitime ale Administratorului, în special marketing direct.

Administratorul vă va informa în termen de o lună de la primirea instrucțiunii dvs. despre acțiunea întreprinsă în legătură cu solicitarea dvs. În cazuri deosebit de complexe, acest termen poate fi prelungit cu încă 2 luni de la primirea instrucțiunii. Pentru a respecta solicitarea dvs., avem dreptul să vă verificăm identitatea astfel încât datele dvs. să nu ajungă la o persoană neautorizată. Dacă solicitarea dvs. se dovedește a fi în mod evident neîntemeiată sau excesivă, în special datorită naturii sale repetitive, Administratorul poate cere o taxă rezonabilă pentru procesarea solicitării sau poate refuza să acționeze asupra solicitării.

10. Informații de marketing.

Aveți posibilitatea de a consimți să primiți informații comerciale și de marketing prin e-mail. Puteți renunța la primirea informațiilor de marketing în orice moment scriind la biuro@lanomeble.pl sau trimițând o scrisoare recomandată către Administrator.

11. Utilizăm cookie-uri?

Administratorul folosește SALESmanago în scopuri de marketing și pentru Newslettere, și folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul furnizat și în scopuri statistice. În plus, Administratorul utilizează următoarele instrumente pentru campanii de marketing: Google Tag Cookies de la terți, Google ADS Extended Conversion Tag, Facebook Pixel și Pinterest Pixel.

Logo Lano

sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium