LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele

Despre companie

           

 În 2007, am început o călătorie extraordinară în lumea lemnului, fondând compania "Lano Meble". Visul unui tată, fascinat de arta tâmplăriei, s-a transformat rapid într-o afacere de familie, în care fiii s-au implicat în crearea de paturi pentru copii unice și solide. De la primele zile, compania Lano Meble a fost pentru noi un loc în care pasiunea și meșteșugul se îmbinau armonios. Afacerea de familie a început într-un mic atelier, unde, împreună cu fiii, plini de entuziasm și dedicare, am creat primele paturi pentru copii din lemn.

    

De la început, am pus un accent puternic pe colaborarea între generații, ceea ce ne-a permis să creăm nu doar mobilier solid, ci și o fundație durabilă pentru afacerea de familie. Fiecare dintre noi a adus ceva special proiectelor, conferind produselor noastre un caracter unic. Paturile noastre nu erau doar obiecte de uz, ci adevărate opere de artă în tâmplărie, care emanau pasiune și atenție la detalii. Împreună am trăit succese și provocări, fiecare dintre noi aducând în companie abilități și idei unice.

 

            

De-a lungul anilor, compania "Lano Meble" și-a extins aripile, acoperind întreaga țară și multe țări europene. Produsele noastre au câștigat aprecierea clienților, iar noi am extins constant oferta, adăugând noi modele și soluții creative. Calitatea și estetica sunt prioritățile noastre, ceea ce ne-a făcut să devenim unul dintre principalii producători de mobilier din lemn pentru copii.


 

Cu toate acestea, visul de afacere nu se desfășoară întotdeauna fără probleme. Într-un moment, după mulți ani de muncă grea, a avut loc o situație neașteptată. Incendiul din 23.11.2017 a distrus atelierul nostru, distrugând nu doar locul nostru de muncă, produsele noastre, ci și o parte din amintirile și istoria noastră. A fost un moment care ne-a testat puterea și determinarea. În loc să ne dăm bătuți, am decis să privim spre viitor și să ne unim forțele. Reconstrucția nu a fost doar o reconstrucție a clădirilor, ci și o reconstrucție a spiritului companiei. Comunitatea angajaților și legătura puternică ne-au permis să revenim la activitate în ciuda dificultăților. Solidaritatea și sprijinul reciproc ne-au permis să depășim dificultățile ca o familie LANO pe care o formăm împreună cu angajații noștri.

  

În timpul procesului de reconstrucție s-a născut o nouă viziune pentru LANO. Ne-am concentrat pe o calitate și mai înaltă, introducând tehnologii inovatoare și soluții ecologice. Am creat nu doar produse noi, ci și o comunitate de angajați pentru care munca la LANO înseamnă și crearea unei istorii comune.

 

  

 

 

Astăzi, privind înapoi la toți acești ani, suntem mândri de ceea ce am realizat. LANO nu este doar o companie de mobilă, este o poveste în care fiecare element contează. Paturile noastre din lemn pentru copii nu sunt doar mobilier, sunt manifestarea pasiunii noastre, a muncii noastre grele și a capacității noastre de a transforma provocările în oportunități. Suntem pregătiți pentru alți ani de creație, inspirându-i pe alții să viseze la mobilier frumos și durabil pentru cei mici.

 

LANO – aici pasiunea, dragostea pentru lemn se îmbină cu atenția la detalii.

 

Vă mulțumim pentru timpul acordat!

Cezary, Marcin, Łukasz Siwik

 

sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium