LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

TOP LANO – paturi pentru copii și adolescenți din lemn de pin

Ce pat ar dori să aibă copilul tău? Nu te îngrijora dacă nu știi răspunsul la această întrebare. La Lano Meble vei găsi paturi care vor satisface nevoile copiilor cu cerințe diferite. Știm foarte bine că acestea nu sunt doar mobilier. Sunt, în primul rând, un spațiu special pentru învățare, joacă și dezvoltare. De aceea, toate paturile pentru copii le producem din lemn de pin solid și durabil, prietenos cu mediul. În grijă pentru sănătatea celor mici, folosim doar vopsele pe bază de apă, netoxice. Alegând paturi pentru copii din categoria TOP Lano, optezi pentru expediere rapidă și livrare direct la domiciliu.

Cel mai des alese paturi supraetajate pentru trei frați

Dacă ai doi sau trei copii și dorești să economisești spațiu în cameră, paturile supraetajate sunt soluția ideală pentru tine și copiii tăi. În oferta noastră vei găsi diverse modele care pot găzdui doi sau chiar trei frați. La Lano Meble vei găsi, printre altele, paturi cu sertare BLANKA și EMILKA, care oferă spațiu suplimentar pentru toate comorile copiilor. Acestea au și un strat de somn extensibil, care este perfect pentru camere mici. Printre modelele recomandate de paturi supraetajate pentru copii se numără și patul supraetajat pentru trei persoane TED - un pat modern și elegant pentru trei frați. În categoria TOP Lano este disponibil în versiunea albă și dimensiunile 90x200. Verifică TOP Lano și decide împreună cu copiii tăi care model este ideal pentru voi.

Sertare spațioase și scărițe sigure

La multe modele poți decide singur de partea pe care să montezi scara sau bariera, adaptând patul la configurația camerei. Paturile supraetajate din colecția TOP LANO sunt echipate și cu sertare spațioase, în care poți depozita lenjerie de pat, haine, jucării și cărți. Unele modele au și un strat de somn extensibil care poate fi folosit ca loc de dormit sau de joacă.

Paturi supraetajate pentru frați – confort și funcționalitate

Paturile supraetajate pentru copii și adolescenți întăresc legătura dintre frați, încurajându-i la joacă și conversație. Paturile supraetajate de la Lano Meble se remarcă prin stabilitate și siguranță datorită barierelor rotunjite și elementelor de construcție solide. Dacă vorbim despre siguranță, acordă atenție la patul supraetajat KSAWERY sau DAWID. Ambele modele au bariere de protecție înalte, care sunt perfecte pentru copiii mai mici. În plus, modelul KSAWERY are porți care se închid cu fermoar, oferind o siguranță sporită în timpul somnului și joacă. Dacă preferi paturile supraetajate clasice, aruncă o privire la modelele IGNAŚ, NEMO sau MONIKA. Acestea au bariere ceva mai joase și unul sau două sertare practice, perfecte pentru depozitarea lenjeriei de pat sau a jucăriilor. Paturile noastre supraetajate sunt ideale pentru cei mai mici, dar și pentru copiii de vârstă școlară și adolescenți.

Paturi duble extensibile pentru copii – soluția confortabilă pentru camere mici

Nu dorești să achiziționezi un pat supraetajat înalt, dar ai nevoie de un loc de dormit suplimentar pentru oaspeți sau frați? Paturile duble cu strat extensibil pentru dormit vor fi o alegere excelentă. Aceste paturi au un singur nivel, unde se află un pat de dimensiuni 90x200 cm, iar sub acesta un pat extensibil de 90x190 cm. Sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, trebuie doar să extinzi patul inferior pentru a obține un pat dublu.

Modele recomandate de paturi duble joase din TOP Lano

Patul dublu SENSO este sinonim cu durabilitate și practicitate. Designul produsului îmbină modernitatea cu farmecul natural al lemnului de pin. Se potrivește perfect în camerele moderne pentru copii și adolescenți. Patul oferă două sertare spațioase și un strat de somn extensibil - ideal pentru frați sau prieteni. Este locul unde visele copiilor prind contur. Dacă copilul tău are nevoie sau visează la un pat alb, SENSO este disponibil și gata de expediere rapidă.

Paturi simple pentru copii – creează o cameră primitoare cu Lano Meble

La Lano Meble ne pasă și de nevoile singurilor copii. Pentru ei am creat paturi simple, care le vor oferi un loc confortabil pentru relaxare și joacă. Se remarcă prin funcționalitatea lor ridicată, datorită sertarelor spațioase, în care se pot depozita atât lenjerie de pat, cât și jucării. Paturile noastre simple se potrivesc oricărui stil și preferințelor copiilor.

Modele recomandate de paturi simple de la Lano Meble

Patul simplu GUCIO impresionează prin designul său modern și prietenos. Execuția precisă și utilizarea materialelor de înaltă calitate fac ca patul să fie nu doar funcțional, ci și estetic. GUCIO este un pat confortabil cu sertare spațioase și barieră de protecție. Indiferent dacă ai nevoie de un pat pentru un copil mai mic sau pentru un adolescent, dimensiunea 90x200 va fi o alegere excelentă. Nu mai aștepta, verifică acest model în categoria TOP Lano.

De ce merită să alegi paturile din colecția TOP LANO?

Creează-le copiilor tăi un dormitor regal cu paturile supraetajate și simple de la Lano Meble. Sunt adevărate capodopere care combină stilul unic cu funcționalitatea. Folosim doar materiale sigure și de cea mai bună calitate, care vor asigura copiilor tăi un confort de neîntrecut în timpul somnului. Descoperă magia somnului cu colecția TOP LANO – copilul tău merită mai mult decât un simplu pat. Oferim paturi gata de expediere rapidă și o garanție de 2 ani – cu noi primești cea mai bună calitate pentru ani de zile.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium