LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Proprietățile patului__Acoperiș (pat căsuță)
Proprietățile patului__Barieră inclusă
Proprietățile patului__Sertare glisante
Proprietățile patului__Sertar tip ladă
Proprietățile patului__Posibilitate de ridicare a gărzii
Proprietățile patului__Posibilitate de transformare în două paturi separate
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Cum pot paturile de la Lano Meble să ajute în amenajarea camerei copilului?

Amenajarea camerei copilului, fie că este vorba despre camera unui bebeluș sau chiar a unui adolescent, nu trebuie să fie dificilă - trebuie doar să alegi mobilierul și accesoriile potrivite. Descoperă câte posibilități oferă paturile pentru copii și adolescenți atent proiectate. Modelele moderne de paturi permit o mai bună utilizare a spațiului, astfel încât patul să fie funcțional pe tot parcursul zilei. Exemple excelente de astfel de soluții sunt paturile tip căsuță și paturile supraetajate. Organizarea ergonomică a spațiului este deosebit de importantă în apartamentele mici, unde este adesea dificil să împaci estetica cu funcționalitatea. Aici, paturile supraetajate duble și triple sunt o soluție excelentă pentru amenajarea camerei fraților.

Patul pentru copii - stil, confort și siguranță

Interioarele moderne pot fi simultan atemporale și universale, astfel încât mobilierul camerei să rămână neschimbat, în ciuda schimbării gusturilor copilului sau adolescentului. Stilistica paturilor pentru copii și adolescenți disponibile în magazinul Lano Meble este o propunere ideală pentru cei mai exigenți clienți.

Paturile pentru copii și adolescenți de la Lano Meble - soluția ideală pentru orice interior.

Modelele de paturi propuse îndeplinesc perfect funcția de bază, fiind punctul de plecare pentru amenajarea ulterioară a interiorului. Designul paturilor disponibile îți va permite să le aranjezi în orice fel - se potrivesc perfect în interioarele moderne, minimaliste și inspirate de stilul scandinav. Le vei putea integra cu ușurință în aranjamentul existent al mobilierului și accesoriilor, completând cu grijă amenajarea camerei. Familiarizează-te cu oferta bogată de paturi dedicate copiilor și adolescenților, alegând modelele care îți satisfac așteptările.

Proiectăm și producem paturi deosebite pentru copii și adolescenți din lemn de pin

Fiecare dintre paturile pentru adolescenți și copii pe care le producem a fost creat cu gândul la un somn sigur și confortabil pentru copii - de la cei mai mici până la cei aproape adulți. Lemnul de pin de înaltă calitate, certificatele de siguranță și vopselele inofensive permit construirea unui mediu sigur pentru copil încă de la primele clipe. În același timp, modelele de paturi de la Lano Meble sunt pe deplin funcționale și permit crearea unui mediu prietenos pentru dezvoltarea copilului. Produșim paturi pentru fiecare grupă de vârstă. Poți alege din modelele de paturi care vor crește odată cu copilul și vor satisface nevoile bebelușilor, preșcolarilor, copiilor mai mari și adolescenților în creștere.

La Lano Meble găsești paturi nu doar pentru preșcolari, ci și pentru bebeluși și adolescenți

Pătuțurile pentru copii la modă și elegante sunt o propunere pentru părinții care caută un pătuț perfect pentru bebeluș. Realizate cu cea mai mare grijă, acestea îți vor permite să te simți sigur în alegerea făcută, iar bebelușului îi vor asigura un somn liniștit și confortabil. Modelele de pătuțuri propuse sunt disponibile în modele moderne și culori universale - potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete. Designul simplu și minimalist este cheia unei amenajări reușite - chiar și într-o cameră deja amenajată.

Paturile potrivite pentru un copil preșcolar - descoperă în detaliu oferta disponibilă și alege un pat de o persoană, un pat supraetajat jos cu saltea extensibilă sau un pat supraetajat clasic și creează un spațiu modern, elegant și sigur în camera copilului tău. Ne-am gândit și la copiii cu o imaginație bogată - tocmai pentru ei am creat o ofertă în care puteți personaliza patul copilului în funcție de nevoile voastre. Îți vom îndeplini toate așteptările.

Paturile pentru adolescenți din oferta noastră sunt o alegere excelentă pentru adolescenții pretențioși. Având un design minimalist și funcționalitate, modelele de paturi de la Lano Meble se vor potrivi perfect în camerele amenajate în orice stil. Optează pentru soluții atemporale și fii sigur că modelul de pat ales va fi o bază excelentă pentru orice modă sezonieră viitoare.

Personalizează patul copilului tău și alege o culoare deosebită

Alegând modele de paturi atemporale pentru camera copilului, ai siguranța că acestea vor crește odată cu cel mic, adaptându-se nevoilor și modei în schimbare. Optând pentru primul pătuț, trebuie să iei în considerare necesitatea înlocuirii acestuia. Cu gândul la confortul tău, am pregătit o ofertă deosebită de paturi pentru copii și adolescenți în culori universale, mereu la modă. Lemnul natural, albul și griul sunt favoriții noștri! Modelele în aceste nuanțe nu doar se potrivesc perfect cu decorul existent al camerei, dar oferă și o libertate extraordinară în amenajare. Personalizează patul în funcție de nevoile tale, alegând culoarea preferată, modelul sau tipul de sertare.

Descoperă cât de funcționale sunt paturile de la Lano Meble

Paturile pentru copii și adolescenți pe care le găsești în categoria recomandată se remarcă prin funcționalitatea lor extraordinară. Designul modern și finisajul estetic al modelelor de paturi propuse nu sunt totul - sertarele extensibile ajută la menținerea ordinii și permit organizarea practică a spațiului. Locul suplimentar de dormit extensibil face ca camera copilului sau a adolescentului, chiar dacă este mică, să fie amenajată inteligent și funcțional.

Cum să alegi patul potrivit pentru vârsta și nevoile copilului tău?

Copilăria vine cu propriile reguli. Copiii cresc și se schimbă, iar odată cu ei, se schimbă și nevoile lor. Ei depășesc constant hainele vechi, își schimbă hobby-urile, idolii și își doresc adesea să își modifice mediul și interiorul camerei. Pe lângă gusturile schimbătoare și nevoile personale ale copilului, un fapt incontestabil este că aceștia cresc constant și depășesc multe lucruri. Unul dintre ele este patul, care din când în când necesită înlocuirea cu unul nou sau mai mare. Cum să îl adaptezi vârstei și nevoilor în schimbare ale copilului? În categoria paturilor în funcție de vârsta copilului vei găsi modele de paturi pentru fiecare vârstă a copilului - de la primul pat pentru bebeluș până la pat pentru adolescentul rebel.

Paturi pentru bebeluși - adică primul pat pentru copilul tău

Trebuie să alegi primul pat pentru copil ul tău? Această achiziție adesea dă bătăi de cap multor părinți viitori. Nu e de mirare, întrucât bebelușii petrec foarte mult timp în pătuț. Prin urmare, este important să te asiguri că este un loc confortabil și prietenos. Cum să alegi un pătuț care să fie frumos, dar și funcțional, bun și confortabil? Există câteva opțiuni, iar totul depinde de gust, buget și spațiul în care va fi amplasat. Iată câteva sfaturi despre ce să iei în considerare atunci când alegi pătuțul pentru copil:

Toate pătuțurile pentru copii pe care le vindem sunt sigure și acoperite doar cu vopsele și lacuri aprobate și au toate certificatele necesare. Acesta este un punct foarte important de luat în considerare atunci când achiziționezi un pat pentru copil. Dacă cauți un model care să rămână cu tine mai mult timp, optează pentru un pat cu saltea extensibilă. Când copilul depășește modelul clasic, trebuie doar să îndepărtezi balustradele existente. Partea extensibilă va fi ideală pentru părinți atunci când copilul se îmbolnăvește sau în timpul poveștilor de noapte bună. Acest model de pat va fi utilizabil pentru câțiva ani.

Ai puțin spațiu de depozitare în camera în care va fi amplasat patul? Soluția ideală pentru tine va fi alegerea unui pat cu sertare extensibile. Acestea nu ocupă spațiu suplimentar și oferă un loc spațios pentru depozitarea jucăriilor sau a lenjeriei de pat.

Acordă atenție dimensiunilor patului. Acestea sunt disponibile în diferite opțiuni. Alegerea dimensiunii depinde de spațiul din camera copilului. Dacă patul va fi amplasat într-un dormitor cu puțin spațiu, optează pentru un pat mai mic pentru copil. Dacă ai mult spațiu și vrei ca patul să fie utilizabil mai mult timp, alege o dimensiune mai mare.

Paturi sigure și stabile pentru copii de vârstă preșcolară

Pentru cel mic, un pat cu dimensiunile de 80 cm x 160 cm va fi optim. Vârsta preșcolară este perioada în care copiii sunt cei mai curioși despre lumea înconjurătoare, au o energie inepuizabilă și cele mai diverse idei trăsnite. Unele dintre ele pot fi periculoase, așa că rolul părinților este de a asigura un mediu sigur pentru copil. Asigură-te că patul ales este stabil și are colțuri rotunjite. Sunt importante și balustradele pentru a evita ca preșcolarul să cadă din pat.

Ce model de pat de la Lano Meble este ideal pentru preșcolarul tău?

Chiar și un copil de câțiva ani adoră să decidă ce îi place și cu ce lucruri ar dori să se înconjoare. Permite-i copilului tău să contribuie puțin la alegerea patului. Un model de pat în formă de căsuță va fi o alegere ideală și interesantă pentru orice preșcolar. Poți alege și paturi simple joase sau paturi supraetajate - ideale pentru frați. Cu Lano Meble poți opta pentru clasic și alege un pat de culoare naturală de pin, alb sau gri. Dacă însă iubești culorile - alege un pat roz pentru adevăratele prințese sau un model albastru pentru micii exploratori. Dacă copiii îndrăgesc locul în care dorm, este mai probabil să petreacă noaptea acolo, fără a migra spre patul părinților.

Paturi pentru copii de vârstă școlară de la Lano Meble

Cumpărând un pat pentru un copil de vârstă școlară, adică peste 7 ani, trebuie să iei în considerare în primul rând înălțimea acestuia. Copiii de această vârstă arată și se dezvoltă diferit. Pentru unii patul pentru preșcolar va fi încă suficient, în timp ce pentru alții va fi nevoie de un pat mai mare și adesea într-un stil mai clasic și serios. De ce nu ai opta pentru un model de pat mai înalt pe antresolă? Pentru copiii de vârstă școlară merită să alegi un model de pat cu dimensiuni puțin mai mari, de exemplu 80 cm x 180 cm. Este importantă și alegerea unei saltele adecvate, care să prevină problemele de postură și durerile de spate.

Alege din oferta Lano Meble paturi pentru cei mai exigenți, adică paturi pentru adolescenți

80 cm x 180 cm, 90 cm x 190 cm și chiar 90 cm x 200 cm. Acestea sunt dimensiunile potrivite pentru patul unui adolescent. Nimic nu împiedică, în funcție de spațiul disponibil și preferințele personale ale utilizatorului, să alegi un pat specific pentru adulți sau chiar un pat dublu. Totul depinde de copil și nevoile acestuia. Adolescenții tăi nu vor fi probabil mulțumiți dacă vei alege patul pentru ei fără a le cere părerea, așa că întreabă-i ce așteaptă și ce le place. Desigur, asigură-te că ai o saltea de bună calitate. Un somn sănătos înseamnă o dorință mai mare de a învăța și mai puține probleme de coloană vertebrală și postură. La Lano Meble te vom ajuta să alegi o saltea adecvată vârstei copilului.

Paturi supraetajate confortabile pentru copii - soluția ideală pentru apartamente mici

Copiii tăi împart aceeași cameră și sunt doi sau trei? Te îngrijorezi cum se vor încadra și nu știi ce paturi să le cumperi? Soluția poate fi achiziționarea unuia dintre paturile noastre supraetajate. La Lano Meble avem modele de paturi supraetajate pentru două persoane, dar și paturi supraetajate pentru trei frați. Dacă însă nu ești un fan al paturilor supraetajate înalte, recomandăm paturile duble joase cu saltele extensibile. Această soluție inovatoare economisește o cantitate imensă de spațiu și bani.

La Lano Meble ne deschidem către client

Unele dintre paturile noastre pentru copii și adolescenți sunt disponibile cu livrare rapidă. De asemenea, poți opta pentru livrarea patului la domiciliu. Dacă nu îți place să montezi mobilier și nu te simți expert în acest domeniu, avem și serviciul de asamblare a patului. Șoferul nostru va monta mobilierul achiziționat și va lua cu el ambalajele inutile.

 

 

Descoperă mai multe din categoria paturi pentru copii și adolescenți:

Paturi pentru copii după tip Paturi pentru copii după dimensiune Paturi pentru copii după vârstă Paturi pentru copii după culoare Paturi pentru copii după sex Pătuțuri Paturi pentru copii 70x160 Paturi pentru bebeluși Paturi din pin pentru copii Paturi pentru fete Paturi pentru copii de o persoană Paturi pentru copii 70x140 Paturi pentru copii de 2 ani Paturi albe pentru copii Paturi pentru băieți Paturi de o persoană pe antresolă Paturi pentru copii 80x160 Paturi pentru copii de 3 ani Paturi gri pentru copii Paturi personalizate Paturi tip căsuță pentru copii Paturi pentru copii 80x170 Paturi pentru preșcolari (4-6 ani) Paturi grafit pentru copii Paturi cu sertare Paturi joase de două persoane Paturi pentru copii 80x180 Paturi pentru copii de vârstă școlară (7-12 ani) Paturi roz pentru copii Paturi extensibile Paturi supraetajate de două persoane Paturi pentru copii 80x190 Paturi pentru adolescenți (11-19 ani) Paturi albastre pentru copii Paturi cu sertare tip cutie Paturi supraetajate de trei persoane Paturi pentru copii 80x200 Paturi pentru copii 90x180 Paturi pentru copii 90x190 Paturi pentru copii 90x200
cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium