LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei
  • 1
  • |
  • 2
  • |
  • 3
  • |
  • 4

Oferă-ți copilului tău bucuria descoperirii, împreună cu patul TIPI de la Lano Meble

În prezent, oferta de paturi de pe piață este cu adevărat vastă. Cum știi că ai ales cel mai bun? La ce să fii atentă în primul rând atunci când alegi un pat supraetajat pentru copii? Cu siguranță, unul dintre aspectele importante pentru tine este siguranța. Cu siguranță acorzi atenție și aspectului estetic și soluțiilor interesante care îi vor plăcea și copilului tău. Patul nostru simplu din pin TIPI de la Lano Meble combină toate acestea, având grijă în același timp de un somn sănătos și liniștit al copilului. Verifică propunerile pe care le-am pregătit pentru tine. Alege un pat în formă de cort, care se va potrivi cel mai bine în familia voastră.

Găsește ceea ce cauți împreună cu patul tip șopron de la Lano Meble

Dacă micuțul tău s-a plictisit deja de aspectul tradițional al patului său, atunci ești în locul potrivit pentru a aduce o adevărată revoluție în camera sa. Patul nostru special BODZIO - pat tip cort din pin îl va face pe micuțul tău să-și redescopere dragostea pentru camera sa. Patul care seamănă cu un cort indian, nu este doar o șansă ca copilul să adoarmă mai ușor în propria cameră. Patul pentru copii tip șopron stimulează imaginația și permite crearea de scenarii de joc creative. Verifică cât de bogată este imaginația micuțului tău și petrece momente de familie unice împreună cu patul în formă de casă de la Lano Meble.

La Lano Meble știm de ce au nevoie micile suveici, de aceea am creat un pat tip cort pentru o persoană

De ce ar trebui să alegi patul tip cort pentru o persoană SIMBA al nostru? În primul rând, designul său neobișnuit, care amintește de cortul indian, atrage atenția copilului și îi influențează creativitatea. Dar asta nu este tot. Grilajele solide, realizate din pin natural, garantează siguranța. În plus, un saltea adecvată de la Lano Meble va asigura un somn sănătos pentru micuț. Patul tip cort pentru copii cu sertare este o modalitate ideală de a păstra ordinea în jucării sau de a ascunde lenjeria într-un loc accesibil. La Lano Meble, demonstrăm că funcționalitatea patului wigwam poate merge mână în mână cu un design excelent.

Verifică cât de ușor poți organiza spațiul pentru doi mici exploratori, cu soluții inteligente de la Lano Meble

Aranjarea camerei pentru doi copii este o adevărată provocare. Pentru o mamă super ca tine, nu există lucruri imposibile! Am decis să-ți ușurăm această sarcină și am creat patul tip cort pentru două persoane TYTUS. Are două paturi pe care pot dormi micii exploratori. Desigur, patul wigwam se va potrivi cu succes și într-o cameră pentru o singură persoană. Atunci un pat suplimentar va fi cu siguranță util în cazul vizitelor de familie sau al petrecerii nopților cu prietenii. În plus față de caracteristicile precum calitatea înaltă a lemnului din care este realizat patul cu acoperiș sau vopselele sigure pentru copii. Verifică cât de bine se va potrivi acest model în camera copiilor tăi!

Ce distinge Lano Meble față de alți producători de mobilier pentru copii?

Ne-am propus să combinăm siguranța cu funcționalitatea și cu aspectul frumos al paturilor pentru copii. Nu este un secret că este dificil să creezi un pat din lemn natural care să susțină în același timp un somn bun al copilului și să arate bine în camera micuțului. Nu avem îndoieli că patul wigwam al nostru este o propunere excelentă pentru toți micii exploratori. Stimulează imaginația, are grijă de siguranța copilului și, mai presus de toate, este o bază minunată pentru o saltea cu cele mai bune caracteristici. Verifică ce ascunde patul nostru din pin, iar camera copilului tău va fi schimbată pentru totdeauna.

Găsirea celui mai bun pat wigwam la Lano Meble nu este deloc dificilă

Nu există doi copii la fel. Cu asta sigur ești de acord. De aceea nu am putut să creăm doar un pat în stil scandinav. Știm că fiecare configurație sau culoare a patului nostru tip cort se va potrivi în altă cameră. La Lano Meble îți oferim posibilitatea de a alege un pat tip cort pentru o persoană sau pentru două persoane, dar și cel mai simplu pat în stil wigwam. Nu avem îndoieli că vei găsi la noi mobilier unic, care va fi iubit de copilul tău încă de la prima vedere. Verifică toate paturile din oferta noastră.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium