LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Pat supraetajat triplu - un singur pat, multe posibilități

Un singur pat care va găzdui trei copii - este posibil? Desigur că da! Îți prezentăm categoria în care vei găsi paturi supraetajate pentru trei copii, care vor fi o soluție excelentă atunci când dispui de puțin spațiu în camera copiilor. Paturile supraetajate pentru trei persoane, pentru că așa le vei găsi în această categorie, sunt piese de mobilier foarte practice, care au multe avantaje apreciate de utilizatori. Paturile supraetajate pentru trei persoane au de obicei două paturi standard și unul extensibil, care poate fi folosit atât în mod regulat, cât și la nevoie. Aici vei găsi și alte modele, cum ar fi patul supraetajat sub formă de casă.

Funcționalitatea paturilor supraetajate pentru trei copii

Când amenajezi spațiul pentru copiii tăi, trebuie să iei în considerare faptul că acesta trebuie să îndeplinească mai multe sarcini. În camera copiilor trebuie să existe locuri pentru somn, joacă, învățare și depozitare. Ceea ce complică și mai mult decorarea potrivită este spațiul limitat. În acest caz, trebuie să optezi pentru soluții compacte, practice și funcționale. În această categorie se încadrează perfect patul pentru trei persoane pentru copii. Această piesă de mobilier ocupă același spațiu ca un pat obișnuit, dar are mult mai multă funcționalitate.

Paturi supraetajate pentru trei copii - nu doar pentru frați și surori

Patul supraetajat este un loc confortabil și plăcut pentru doi sau chiar trei copii. De asemenea, va ajuta să apropii frații și surorile și să fii mereu aproape, ceea ce va întări legăturile și va permite construirea unor relații mai puternice. Patul supraetajat pentru trei persoane va fi, de asemenea, o soluție ideală atunci când familia sau prietenii rămân peste noapte. Nu trebuie să-ți faci griji că nu va fi suficient loc pentru ei să doarmă. Partea extensibilă funcțională le va oferi un loc confortabil de dormit. Această configurație a patului supraetajat este un compromis excelent.

Paturi supraetajate pentru trei persoane cu sertar extensibil - o șansă pentru ordinea în cameră

Asta nu este tot. În plus față de avantajele menționate mai sus, paturile pentru trei persoane pot fi echipate opțional cu sertare funcționale pentru depozitare. Sertarele spațioase extensibile sunt locuri ideale pentru depozitarea jucăriilor, cărților, lenjeriei de pat sau a altor accesorii. După cum se știe, fiecare colțișor contează, iar dacă în camera copiilor nu se caracterizează prin spațiu mare, acesta devine de neprețuit.

Paturi supraetajate pentru trei persoane din lemn de brad - siguranță garantată

În ciuda configurației supraetajate a patului, acestea sunt foarte sigure pentru copii. Fabricate din lemn de brad solid, sunt o construcție foarte durabilă și rezistentă, care va rezista tuturor ghidușilor și jocurilor. Barierile din lemn previn căderea în timpul somnului și nu numai. Scările perfect profilate permit urcarea și coborârea ușoară din patul supraetajat.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium