LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Renovarea camerei copilului? Alegeți cu siguranță un pat nou cu etajeră de la Lano Meble

Copilul tău crește? Sau poate pur și simplu vrei să îți reîmprospătezi camera lui? Este important să separi eficient acele locuri unde copilul se joacă, învață sau doarme. De aceea, părinții acordă adesea o atenție deosebită funcționalității patului din lemn de pin de la Lano Meble. Este un mobilier excelent care permite delimitarea spațiului în care copilul se odihnește, oferindu-i în același timp un loc rezervat pentru învățare sau joacă. Paturile cu etajeră sunt o modalitate excelentă de a organiza camera fiecărui copil din familie. Descoperă propunerile noastre de paturi cu etajeră pentru copii și alege modelul care vi se potrivește cel mai bine.

Ce distinge paturile cu etajeră pentru copii? Verifică oferta Lano Meble

Sigur te întrebi acum ce pat individual pentru copii să alegi pentru camera micuțului tău. Ar trebui să păstrezi vechea mobilă? Sau poate merită să investești în ceva complet nou? Vrem să îți arătăm că patul cu etajeră și balustrade este o alegere pentru mulți ani. În primul rând, vei economisi mult spațiu cu el. Amplasat în înălțime, patul este un separator excelent al zonelor din camera. Sub pat, copilul își poate crea propriul său spațiu de joacă, iar în anii următori, un loc pentru învățare. Versatilitatea patului cu etajeră pentru copii de la Lano Meble va face ca acesta să fie folosit timp îndelungat. Descoperă toate avantajele de a avea un astfel de pat în camera micuțului tău.

În siguranță, practic și disponibil la Lano Meble - descoperă patul pentru copii cu etajeră

Micuții exploratori au îndrăgit patul pentru copii cu etajeră de la Lano Meble. Nu-i putem condamna, în cele din urmă îndeplinește multe cerințe ale acestor clienți cel mai tânăr și, în același timp, ale părinților lor. În primul rând, patul cu etajeră MIA are balustrade din lemn, asigurând siguranța copilului. Fixarea pe perete sau scara de siguranță pentru a urca în pat sunt doar câteva exemple de soluții bune în acest model. LAURA, adică patul în stil scandinav, prezintă un design clasic. În plus, în partea de jos poți organiza un colț de joacă, poți pune o masă și câteva scaune sau un birou solid pentru învățare. Convinge-te că camera copilului poate fi sigură, funcțională și confortabilă.

Un pat cu etajeră gândit de la Lano Meble, este rețeta pentru o cameră micuță bine amenajată

Stimularea imaginației copilului este doar unul dintre avantajele patului cu etajeră în formă de casă al nostru. Castelul prințesei? Sau poate nava piratului? Totul este posibil când micuțul tău folosește platforma sa de creativitate. Patul cu etajeră pentru o persoană GLORIA este un model interesant care arată ca o casă. Un acoperiș interesant poate stimula imaginația copilului tău. Datorită scării perfect conturate și balustradelor bine ancorate, este sigur și stabil. Patul cu etajeră alb sau patul cu etajeră roz OTYLIA? Alege dintre numeroasele culori din oferta Lano Meble. Vopselele pe care le folosim pentru a picta paturile noastre trec prin certificări speciale, deoarece sănătatea micuțului tău este prioritară pentru noi. Indiferent de decizia finală, fiecare pat al nostru este o soluție practică pentru camera copilului tău.

La Lano Meble creăm paturi cu etajeră nu doar pentru cei mici

Sigur te întrebi dacă și adolescentul tău ar putea avea un pat cu etajeră în camera lui? Avem o veste excelentă pentru tine. Acest model se va descur ca excelent în camera unui copil mai mare! Patul cu etajeră pentru adolescenți este o soluție excelentă pentru spații mici și o șansă pentru o mai bună organizare a camerei. Patul pentru copii cu etajeră de 90x200 permite un somn liniștit și confortabil, fiind în același timp un mobilier neconvențional care împodobește camera. Verifică care dintre paturile cu etajeră pentru adolescenți din oferta noastră se va potrivi cel mai bine în camera copilului tău școlar. Vei vedea că această alegere este perfectă.

Somn sănătos și liniștit pentru copilul tău, asigură-l cu un pat cu etajeră de la Lano Meble

Nu avem îndoieli că îți pasă de copilul tău în multe feluri. Îi oferi mese echilibrate, te joci cu el și încerci să îi stimulezi imaginația. Unul dintre cele mai importante elemente ale dezvoltării corecte este un somn sănătos și liniștit. Pentru ca acest lucru să se întâmple, merită să vizitezi Lano Meble și să cauți printre multele noastre modele de paturi din pin cu etajeră. Designul lor neconvențional, culorile originale, dar mai ales materialele de cea mai înaltă calitate din care sunt fabricate, garantează vise colorate pentru copilul tău. În oferta Lano, ai și posibilitatea de a alege un saltea corespunzătoare. Dacă nu știi ce dimensiune și ce fermitate a saltelei să alegi, suntem bucuroși să te ajutăm să alegi cea mai potrivită. Optează pentru calitatea testată a paturilor pentru copii cu etajeră de la Lano Meble încă de astăzi.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium