LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Patuturi pentru copii cu o singură persoană

Patuturile pentru copii cu o singură persoană reprezintă o propunere pentru cei mici și pentru părinții lor care doresc să le ofere micuților lor un loc modern, confortabil și sigur pentru somn. Datorită dimensiunilor compacte, se integrează perfect în camerele cu spații mici și nu domină optic niciun spațiu. Patutul pentru copii cu o singură persoană este o alegere excelentă în orice situație.

Patuturi pentru copii cu o singură persoană - o alegere sigură de la Lano Meble

Indiferent de vârsta micuțului tău, patuturile pentru copii cu o singură persoană sunt întotdeauna foarte populare. Construcția simplă, extrem de sigură, stabilă și rezistentă, precum și designul modern aduc un aer de confort în orice cameră. Adăugând accesorii și textile interesante, poți crea un adevărat spațiu regal, care să fie îndeplinirea viselor părintelui și o oază pentru fiecare copil. La Lano Meble ne preocupăm de siguranța copiilor, așa că fiecare pat pentru copii este echipat cu bariere solide din lemn. În timp ce patuturile etajate au scări perfect conturate. Siguranța copilului tău este prioritatea noastră.

O gamă largă de culori și modele de patuturi pentru copii cu o singură persoană

La Lano Meble suntem mereu la curent cu noutățile în designul de mobilier, așa că suntem mereu la zi cu ultimele tendințe. Astfel, patuturile la parter nu sunt create doar cu grijă pentru siguranța copiilor, ci și pentru a satisface nevoile de aranjare. O idee minunată pentru a da farmec camerei copilului este să alegi un pat în formă de casă. În plus, în oferta noastră vei găsi culori de patuturi precum albastru, care se potrivește perfect în camera unui băiețel. În timp ce culoarea roz a patutului va fi o alegere excelentă pentru camera unei mici prințese. Dacă preferi patuturi delicate și clasice, îți propunem patuturi din lemn de pin natural, precum și culoarea albă clasică.

Patuturi pentru copii cu o singură persoană - un somn sănătos de la Lano Meble

Nu se poate nega că un patut pentru copii funcțional și confortabil este punctul central al fiecărei camere a micuțului. Regenerarea și un somn confortabil sunt esențiale după o zi activă. Datorită unei doze adecvate de odihnă sănătoasă, copilul are energia și puterea de a învăța în continuare. Pentru ca micuțul să se poată odihni și reîncărca în timpul somnului, trebuie să alegi un saltea potrivită pentru somn. La Lano Meble vei găsi saltele cu diverse grade de fermitate, grosimi, dar și potrivite pentru vârsta copilului. Ceea ce este important este și asigurarea posibilității de joacă în acest loc - patuturile la Lano Meble îndeplinesc toate aceste cerințe.

Patuturi la parter funcționale cu sertare

Ceea ce distinge patuturile pentru copii de la Lano Meble este și foarte multa funcționalitate. Unele modele au sertare practice și extensibile pentru depozitare, în care poți pune practic orice. Clienții noștri mulțumiți, de obicei, ascund în ele jucării de copii și lenjerie de pat. Este un spațiu suplimentar care este de neprețuit atunci când vine vorba de camera copilului.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium