LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Paturi Lano Meble pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani

Paturile pentru preșcolari trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Nu doar că trebuie să fie atractive vizual, ci și să respecte toate standardele de siguranță, fiind în același timp confortabile și funcționale. Întâmplător, știm exact de ce au nevoie micuții tăi! La Lano Meble am pregătit o gamă completă de paturi pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani, astfel încât cu siguranță vei găsi ceva potrivit.

Stimulează creativitatea și imaginația copilului tău de 4 ani

La 4 ani, activitatea fizică și dorința de interacțiune și experiență cresc semnificativ. Un pat pentru un copil de 4-6 ani trebuie să permită o regenerare adecvată nu doar pe timpul nopții, ci și pe parcursul zilei. Merită să alegi o soluție care să stimuleze creativitatea și imaginația - exact cum sunt paturile pentru copii Lano Meble din această categorie.

Paturi pentru copii de 4 ani de la Lano Meble – șansa unui somn sănătos și odihnitor

Un pat din lemn pentru un copil de 4 ani este o alegere excelentă pentru părinții care doresc să ofere copilului lor un loc sigur și confortabil pentru somn și joacă. În oferta Lano Meble vei găsi o varietate de dimensiuni de paturi și modele, cum ar fi paturile tip căsuță, paturile cu parte extensibilă sau paturile pe etajere potrivite pentru copii mici. Acestea necesită puțin spațiu, ceea ce este important în camerele mici ale copiilor. Este locul ideal pentru somn, joacă și relaxare pentru orice copil de 4 ani. Paturile sunt fabricate din lemn natural de pin, ceea ce le face durabile și rezistente la deteriorări. Astfel, un pat pentru un copil de 4 ani va rezista mulți ani, chiar și în fața celor mai mari pozne.

Ce pat este potrivit pentru un copil de 5 ani?

Grupa de vârstă de 4-6 ani este foarte asemănătoare și urmează aproape aceleași reguli. Un pat pentru un copil de 5 ani trebuie să îndeplinească aceleași funcții ca și pentru un copil de 4 și 6 ani. În primul rând, nu trebuie să se miște pe podea. Structura trebuie să fie foarte stabilă. Este evident că un pat supraetajat sau un pat pe etajere nu trebuie să aibă margini ascuțite sau proeminente pentru a reduce riscul de zgârieturi și lovituri. De asemenea, aceste paturi trebuie să aibă dimensiuni adecvate. Nu pot fi nici prea mici, nici prea mari. Recomandăm alegerea paturilor cu dimensiunile de 80×160 și dimensiunile de 80×170. În paturile cu astfel de dimensiuni, copilul va avea posibilitatea să stea confortabil cu suficient spațiu.

Ce paturi sunt potrivite pentru copiii de 6 ani?

La alegerea unui pat pentru copiii de 6 ani, este important să țineți cont că aceștia intră în așa-numita perioadă de vârstă a motoricității de aur. Copiii de 6 ani sunt plini de energie și au o dorință nestăvilită de joacă. Acest lucru vine, desigur, cu riscul de vânătăi și contuzii minore. Asigurați-le siguranța și oferiți-le libertate în cameră. Un pat cu dimensiunile de 80x160 este o alegere excelentă.

Economisește spațiu cu paturile supraetajate

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani, paturile supraetajate sau paturile pe etajere sunt o alegere excelentă. Nu se poate nega că aceasta este una dintre cele mai ascunse dorințe ale oricărui copil. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru camerele mici ale copiilor, unde fiecare centimetru de spațiu este valoros.

La Lano, te ajutăm să alegi și salteaua potrivită pentru somn

Este important să alegi și o saltea de dormit adecvată, ținând cont de greutatea copilului. Trebuie să ofere suport coloanei vertebrale și să fie confortabilă pentru micuț. Un element foarte important de reținut este că trebuie să aibă proprietăți de termoreglare și să fie antialergică.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium