LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Styl și funcționalitate – paturi pentru adolescenți

Prezentăm categoria paturi pentru adolescenți, pe care am creat-o având în vedere tinerii cu vârste între 11 și 19 ani, pentru a le oferi un loc confortabil, elegant și funcțional pentru somn, studiu și relaxare. Aici vei găsi diverse paturi care vor îndeplini așteptările atât ale adolescenților mai tineri, cât și ale celor mai mari.

Dimensiunile cele mai populare ale paturilor pentru adolescenți

Primul lucru la care trebuie să fii atent când alegi un pat pentru adolescent este dimensiunea. Mai jos prezentăm trei dintre cele mai populare dimensiuni ale paturilor pentru tineri:

Perfect pentru adolescenții mai tineri. Un pat de această dimensiune este ideal și pentru spațiile cu suprafață limitată;

  • Pat 100 × 180 cm

Ideal pentru adolescenții mai mari, care au nevoie de mai mult spațiu pentru somn. Dimensiunea acestui pat oferă un confort sporit, fără a ocupa prea mult spațiu în cameră;

  • Pat 100 × 200 cm

Este cea mai bună alegere pentru adolescenții care apreciază confortul și spațiul.

Cum să alegi cel mai bun pat pentru adolescent?

Alegerea celui mai bun pat pentru adolescent depinde nu doar de posibilitățile de spațiu din cameră, ci și de gustul utilizatorului. Mai jos prezentăm câteva sfaturi suplimentare de care ar trebui să țineți cont când alegeți astfel de mobilier din oferta noastră.

Paturi pentru adolescenți – stil și design

Adolescenții au gusturi variate, de aceea merită să alegi un pat care să se potrivească stilului și preferințelor lor. La Lano Meble vei găsi paturi într-un stil universal, care, datorită accesoriilor, își pot schimba complet caracterul. Avantajul lor este că nu se demodează niciodată.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium