LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei
  • 1
  • |
  • 2

Personalizează patul pentru copii în funcție de nevoile copilului tău

Fiecare părinte dorește să ofere copilului său un pat pentru copii care să îndeplinească visurile sale. Uneori, în magazine, nu găsim ceea ce ne așteptăm. Se întâmplă să vrem să schimbăm unul sau mai multe elemente ale unui anumit mobilier pentru a se potrivi perfect în camera copilului. La Lano Meble, ne dăm seama perfect că fiecare dintre clienții noștri are preferințe individuale. De aceea, le oferim clienților noștri posibilitatea de a alege aproape toate dimensiunile, culorile și accesorii pentru paturile pentru copii, permițând personalizarea patului în funcție de nevoile lor.

Personalizează-ți patul pentru copii, care va fi cu tine câțiva ani

Odată ce te decizi să cumperi un pat pentru copii, adesea alegi unul care va servi câțiva ani. Este important să iei în considerare schimbarea caracterului camerei copilului odată cu vârsta, eventual renovarea sau rearanjarea acestei încăperi. Personalizează patul pentru copii astfel încât să se potrivească nevoilor și tendințelor în schimbare ale copilului și ale modei.

Creșterea înălțimii, sertare suplimentare, tipul de balustradă - și multe alte opțiuni de personalizare

Gândindu-ne la confortul vostru, am creat o ofertă specială care vă permite să creați împreună un pat frumos în 100% conform preferințelor voastre. Există multe posibilități. Puteți personaliza culoarea, dimensiunea, decideți să creșteți înălțimea, tipul de balustradă și dacă patul va avea sertare suplimentare. Totul este în mâinile voastre.

Paturi pentru personalizare de la Lano Meble - design frumos, confort deosebit și mare siguranță

Paturile de la Lano Meble sunt fundamentul pentru crearea unor proiecte unice. Sunt punctul de plecare pentru decorarea ulterioară a interiorului. Sunt modele universale care se vor potrivi perfect cu caracterul oricărui interior. Stilul lor permite orice aranjament, atât în decoruri moderne și minimalistice, cât și în cele clasice. Le veți potrivi cu ușurință cu configurațiile existente de mobilier și accesorii. Stilul paturilor pentru copii din magazinul nostru este răspunsul la nevoile celor mai exigente părinți, copii și adolescenți.

Paturi pentru personalizare - supraetajate, pe antresol, precum și cu pat extensibil

La Lano Meble, ne dăm seama că camerele copiilor, în special cele situate în apartamente, au un spațiu limitat care trebuie utilizat cât mai bine. Prin urmare, vă propunem pat supraetajat sau pat pe antresol, care impresionează prin funcționalitatea lor. Paturile supraetajate cu pat extensibil pot găzdui doi sau chiar trei frați și surori. În plus, opțional, le puteți echipa cu sertare suplimentare pentru depozitare a jucăriilor, lenjeriei de pat sau a altor accesorii. Această soluție inovatoare vă permite să economisiți enorm nu numai spațiu, ci și bani - în cele din urmă, cumpărați unul, nu două sau trei paturi pentru frați și surori.

Eliberează-ți creativitatea personalizând patul pentru camera copilului tău

A fi unic este întotdeauna un mare avantaj. Soluțiile originale nu numai că creează o atmosferă de creativitate, dar stimulează și imaginația. Dacă ești fan al soluțiilor neobișnuite, opțiunea de personalizare a patului din această categorie va fi cea mai dragă inimii tale. Acum poți să-ți eliberezi liber creativitatea și să personalizezi patul pentru copii potrivit decorului camerei copilului tău. Opțiunea de personalizare a patului pentru copii vă va permite să creați o adevărată oază, de care copilul va fi mândru și va fi bucuros să se întoarcă mereu. Un spațiu perfect creat nu va fi doar un teren de joacă pentru abilitățile lor științifice, ci și pentru distracție și somn regenerant. În plus, un astfel de pat pentru copii poate fi personalizat împreună cu copilul tău.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium