LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Pat supraetajat dublu - permite-ne să îndeplinim visele copiilor noștri

Cine dintre noi nu a visat în copilărie la un pat supraetajat? Cu Lano Meble poți îndeplini nu doar visele tale din copilărie, ci mai presus de toate visele copilului tău. Paturile supraetajate sunt o soluție ideală atât atunci când avem la dispoziție un spațiu mic în camera copiilor, cât și atunci când vrem să creăm o scenă de basm și să realizăm o aranjare originală. Nu există copil care să nu fie încântat de un pat supraetajat. Părinții, la rândul lor, apreciază de obicei economia de spațiu rezultată din utilizarea unui astfel de mobilier.

Este un pat supraetajat pentru doi copii o alegere sigură?

Adesea, părinții se îngrijorează cu privire la siguranța atunci când aleg un pat supraetajat pentru copii. Aici trebuie să vă liniștim, deoarece acestea sunt proiectate cu gândul la protejarea maximă a sănătății copilului. În primul rând, acestea au scări perfect profilate pentru a facilita urcarea. Siguranța este asigurată și de barierele din lemn solide, care împiedică căderea din pat în timpul somnului și al jocului. Construcțiile noastre sunt realizate din lemn de brad solid și sunt protejate cu lacuri certificate, motiv pentru care sunt extrem de rezistente și stabile.

Paturi supraetajate - o soluție design și funcțională

Paturile supraetajate reprezintă o alegere bună din mai multe motive. Așa cum am menționat deja, sunt extrem de sigure, însă acesta nu este totul. Merită apreciată și aspectul lor neobișnuit, care încântă ochiul atât al utilizatorilor mai mici, cât și al celor mai mari. Această soluție oferă și o adiere de spațiu privat pentru copii - atât în timpul somnului, cât și în timpul relaxării de peste zi. În plus, unele modele sunt îmbogățite cu sertare extensibile funcționale, care permit depozitarea lenjeriei de pat, a jucăriilor și a accesoriilor, ceea ce permite economisirea și mai mult spațiu în cameră.

Când merită să alegi un pat supraetajat pentru copii?

Aranjarea camerei copilului nu este întotdeauna ușoară. În situația în care avem un spațiu limitat, trebuie să fim creativi. Atunci merită să alegi paturi supraetajate. Acestea reprezintă un element excelent care poate servi pentru învățare, odihnă și joacă. În plus, datorită funcționalității lor, patul supraetajat te va ajuta să economisești spațiu suplimentar. Putem spune că este cheia pentru crearea unei camere de copil funcționale, sigure și frumos aranjate, într-o suprafață limitată, unde patul supraetajat se va descurca cel mai bine.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium