LANO | Dětské postele, patrové postele, nízké patrové postele
Vlastnosti postele
Vlastnosti matrace
Furnizor
Preț
  • de la  -  până la  Lei

Paturi pentru copii în formă de casă - atmosferă unică în camera copilului tău

Amplasarea eficientă și funcțională a camerei copilului este o adevărată provocare. Asta pentru că trebuie să fie configurată multifuncțional. În cele din urmă, trebuie să servească atât pentru odihnă, cât și pentru joacă și învățare. Trebuie să existe, de asemenea, spațiu de depozitare. Ultimul element este, de asemenea, designul. Dar ce-ar fi dacă ți-am spune că avem un mobilier unic care îndeplinește toate aceste cerințe? Descoperă colecția noastră specială de paturi în formă de casă.

Paturi pentru copii în formă de casă - clasica combinată cu modernul.

Paturile pentru copii în formă de casă sunt un trend fierbinte în camerele copiilor. Popularitatea sa crește în continuare. Nimic surprinzător, în cele din urmă, este un element de design visat de fiecare copil. În plus, are un caracter universal, astfel încât poate fi adaptat atât la interioare clasice, cât și moderne.

Patul pentru copii casă - propriul colț pentru odihnă și joacă

Patul pentru copii casă este un mobilier extrem de atrăgător care asigură o copilărie fericită și un zâmbet zilnic pe fața copilului și, prin urmare, a părintelui. În plus față de faptul că este o decorare originală a camerei copilului, este și un loc confortabil pentru odihnă și un spațiu pentru joacă veselă. Datorită construcției sale unice, patul casă devine o adevărată fortăreață și o bază privată pe care colegii de școală o vor invidia. Un mare avantaj al unei astfel de construcții este că îi poți schimba caracterul conform preferințelor - de exemplu, aruncând o pătură elegantă pe partea de sus sau decorându-l cu alte obiecte. Posibilitățile în acest caz sunt nelimitate.

Paturi pentru copii casă în camera băiatului sau a fetei

Ceea ce distinge paturile pentru copii în formă de casă este stilul minimalist și simplu. Mobilierul nostru are un caracter universal, astfel încât îl poți asorta cu ușurință la camera băiatului și a fetei, alegând, de exemplu, culoarea potrivită a cadrului. În plus, poți alege din modele care au sertare încorporate și balustrade demontabile, precum și scărițe. Astfel, le poți adapta oricărui decor și aranjament.

Paturi supraetajate casă pentru unu, doi sau chiar trei copii

Patul supraetajat casă este un adevărat hit. Alege-l și vei vedea că, după câțiva ani, va fi una dintre cele mai luminoase amintiri din copilărie! Această idee se va potrivi perfect în aproape orice cameră. Te va ajuta să economisești spațiu și, în cazul alegerii paturilor supraetajate pentru două persoane sau paturilor supraetajate pentru trei persoane, și bani. În cele din urmă, nu trebuie să cumperi mai multe paturi, un singur model bun este suficient.

cunoaște-ne mai bine
pliați descrierea
sus
Magazinul este în modul de vizualizare
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium